Selecteer een pagina

Vanaf dit najaar slaan Wijkpunt Oosterboer en Bibliotheek Meppel de handen ineen om bewoners digitaal vaardiger te maken op hun mobiele telefoon. Dit doen we met de workshopreeks DigiHandig met je mobiel bij Wijkpunt Oosterboer.

DigiHandig biedt eenvoudige en veilige lessen over je smartphone. Met de app van DigiHandig leer je in een veilige oefenomgeving over de digitale wereld. Je kunt vrij klikken en ontdekken zonder gevolgen. Ook oefen je net zo vaak totdat je klaar bent om jouw digitale vaardigheden in het echt te gebruiken.

Vanaf oktober staat er elke 1e dinsdag van de maand een workshop gepland. Elke bijeenkomst staat er een ander thema centraal. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 1 oktober van 14:00 tot 16:00 uur met het thema telefooninstellingen.

Thema’s
Elke maand staat er een ander thema centraal.
1 oktober: telefooninstellingen
5 november: app zoeken, installeren en updaten
3 december: mobiel bankieren
4 februari: veilig zoeken op het internet
4 maart: routes inplannen met google maps
1 april: online contact met vrienden en familie

Meedoen?
Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek en de deelname is gratis. Je moet je vooral wel aanmelden. Dit kan bij Wijkpunt Oosterboer, loop binnen, stuur een e-mail naar wijkpuntoosterboer@welzijnmw.nl of bel 085-2731470.